Wimperextensions

wimperextensions babor beauty spa dongen

Wimperextensions met de "one by one" techniek

Bij wimperextensions worden er losse haartjes op je eigen wimperhaartjes geplakt. Haartje voor haartje wordt dit gedaan. Door wimperextensions krijg je vollere en ook langere wimpers. Je kunt zelf bepalen welke lengte en hoe vol je je wimpers wilt hebben. Wimperextensions blijven tussen de 4 á  6 weken zitten. Dit ligt eraan hoe je er mee omgaat en/of je wimpers snel uitgroeien of niet. Het is wel verstandig om na een aantal weken het op te laten vullen, want ook je eigen wimpers vallen uit dus ook als er een andere wimper opgeplakt zit.

Je kunt wimperextensions laten plaatsen

 • Als je meer volume wilt hebben.
 • Als je mooie gekrulde wimpers wilt hebben.
 • Als je een natuurlijke look wilt.
 • Als je nog eigen wimper hebt.
 • Als je 's ochtends snel klaar wil zijn, en er toch goed uit wilt zien.

Wanneer kun je geen wimperextensions plaatsen?

 • Als je ontstoken ogen hebt.
 • Als je ooglidrandontsteking hebt.
 • Als je "droge" ogen hebt.
 • Als je net een paardagen geleden permanente make-up hebt laten zetten.
 • Als je met een chemo bezig bent of net achter de rug hebt, dit omdat je haaruitval kunt krijgen en dan blijven de wimpers niet zo lang zitten.
 • Als je geen wimpers hebt kunnen we je helaas ook niet helpen, je plaatst de haartjes namelijk op de andere wimpers.

wimperextensionsdongen1wimperextensionsdongen2

Veel gestelde vragen over wimperextensions

Doet een behandeling pijn?

Nee, een behandeling doet absoluut geen pijn. Het is soms zelfs zo comfortabel dat je erbij in slaap kan vallen. Dit is even opletten dat je niet wakker schrikt, aangezien er met twee pincetten gewerkt wordt.

Beschadigen extensions de eigen wimpers?

Nee, de wimpers worden niet beschadigd. De eigen wimper kan gewoon vrij groeien en zal uitvallen na zijn groeicyclus, waarna weer een nieuwe eigen wimper kan gaan groeien. Wel beschadig je ze als je de extensions er zelf uit gaat trekken of zelf wilt gaan verwijderen.

Hoelang blijven de extensions zitten?

Dat is per persoon verschillend. De gemiddelde groeicyclus van de natuurlijk wimper is 8 weken. Daarna zal de eigen wimper uitvallen en daarmee ook de wimperextensions. Deze cyclus is verschillend per persoon. Ook zitten de eigen wimpers allemaal in verschillende fases van deze cyclus. Aangezien we 1 a 4 wimpers per dag verliezen is het aan te raden om de set na een week of 3 a 4 op te vullen om ze mooi te houden.

Kan je de extensions zelf verwijderen?

Nee, dat is echt afteraden!! Hierdoor beschadig je de wimpers. Laat ze altijd door een wimperstylist verwijderen. Met speciale remover kunnen de extensions binnen een paar minuten worden verwijderd zonder beschadiging van de eigen wimpers.

Draagt u lenzen of een bril neem dan uw lenzen doosje mee of u bril.

Lenzen doosje, omdat de lenzen uit moeten tijdens de behandeling. Een bril om goed af te kunnen stemmen hoelang de wimpers mogen zijn.

 

Bel 0162 - 322 770

0162 - 322 770

Afspraak maken

Dame onder behandeling

U kunt snel en gemakkelijk uw eigen afspraak inplannen in onze online agenda.