Ik wil geen puistjes!

 

acnemooimetbabor.jpg

Help ik heb een puist.

Puistjes van die gele koppen, je hoopte als puber al dat je ze niet zou krijgen. Zelf heb ik er ook niet zoveel last van gehad alleen wat op mijn voorfhoofd.

En nu, nu ik toch al weer bijna 48 jaar oud ben heb ik nog af en toe een puistje op mijn wang of voorhoofd waar ik natuurlijk van baal en dat is er dan echt maar 1 tje of zo.  

MIjn man kan dan ook altijd nog zo lekker zeggen( terwijl ik denk dat het nog wel meevalt): woh he die puist die is echt enorm.

En als moeder van 4 hoopte ik nog harden dat mijn kinderen zeker geen acne/ puistjes zouden krijgen. Ja zou denken met een schoonheidsspecialiste al moeder is dat geen probleem, maar geloof me puistjes en mee-eters uit laten drukken door je moeder is toch weer net even anders.

Puistjes en mee-eters uitdrukken doet natuurlijk pijn.

Ja, inderdaad het is geen wellness om puistjes en mee-eters uit de laten drukken dat doet best wel wat zeer.

Een van onze kinderen heeft nu ook wel wat puistjes en mee-eters op zijn voorhoofd en kin, en het liefst zou ik ook bij hem elke week de mee-eters eruit halen omdat je dan toch wel ziet dat het dan wel minder wordt. Maar dat laat hij niet altijd toe. En eerlijk gezegt komt het ook niet altijd goed uit.

Het reinigen van je gezicht is een onzuivere huid/ acne erg belangrijk.

Wat wel helpt is dat hij in ieder geval zijn gezicht elke dag reinigt en daarna insmeert met creme.

Het reinigen van je gezicht is bij een onzuivere huid erg belangrijk.

Belangrijk is dat je de juiste reiniging kiest, een reiniging die je huid goed schoonmaakt maar niet te sterk ontvet. Ga je je huid nog meer ontvetten dan gaat je huid nog meer talg aanmaken waardoor het probleem alleen nog maar groter wordt. Een mee-eter ontstaat ook vaak doordat de talg niet goed door de porie de huid kan verlaten door de dode huidcellen die ervoor liggen. Scrub dan ook 1 a 2 keer per week je huid goed zodat je de dode huidcellen verwijderd en minder mee-eters krijgt.

Laat dan regelmatig je huid schoonmaken door een schoonheidsspecialiste, die haalt mee-eters weg zodat je huid weer een tijdje rustiger is. Een mee-eter die verwijderd is kan geen puistje meer worden. De dag na de diepreiniging ziet je gezicht er nog wel rood en vlekkerig uit maar daarna zie je al vrij (hooguit een paar dagen) snel dat je huid rustiger wordt. 

Gebruik nadat je je huid schoongemaakt of gereinigd hebt een goede verzorging om je huid te verzorgen met werkstoffen en te beschermen tegen al de (weers)invloeden van buitenaf. 

Welke vervorzorging je kunt gebruiken na de reiningen is afhankelijk van je huid. Wil je weten welke creme je het beste kan gebruiken mag je altijd even langs komen voor advies. Kun je niet langs komen lees dan het volgende artikel. Verschillende creme's voor een acne huid. 

Wat nog erg belangrijk is is dat je niet moet gaan zitten pulken of krabben.

Je veroorzaakt dan onnodig littekens en dat is zonde. 
Wil je meer weten mag je altijd contact met ons opnemen. 

Lees ook het blog: 

WAT TE DOEN BIJ ACNE?

HOE ONTSTAAT EEN PUISTJE

 

WAT TE DOEN BIJ ACNE?Jansen
Babor Beauty Spa Dongen
webshop: www.mooimet.nl acne producten

 

 mooimetbaborpuritycellularsosblemishkit_edited-1.jpg  mooimetbaborreducing-duo.jpg

 

 

Bel 0162 - 322 770

0162 - 322 770

Afspraak maken

Dame onder behandeling

U kunt snel en gemakkelijk uw eigen afspraak inplannen in onze online agenda.