Hoe verzorg ik een vette huid?

vette huid laten verzorgen bij babor beauty spa dongen

Een vette huid is lang niet altijd een probleemhuid

Een vette huid is een huid die dikker is dan de andere soorten huiden. Het heeft ook zijn voordelen, want de gemengde/vette huid is:

  • Beter beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  • Langer mooi.
  • Soepeler, omdat hij een beetje vet is. Er ontstaan hierdoor minder snel rimpeltjes.

Dat is toch mooi meegenomen!

Gebruik een milde reiniging!

Reinig een vette huid goed maar niet te agressief of te sterk ontvettend, want hierdoor heb je de kans dat de huid alleen nog maar meer talg gaat produceren. Het is dus heel belangrijk om een vette huid goed te reinigen, omdat de vette huid veel talg produceert. Als je die niet goed reinigt kunnen er verstopte poriën, mee-eters (zwarte puntjes) of puistjes ontstaan.

Reinig de huid 's ochtends direct na het opstaan en 's avonds direct voor het slapen gaan. Zo houd je de poriën goed schoon en zo voorkom je dat je huid nog vetter wordt en er puistjes ontstaan.

De vette en gemengde huid reinig je bijvoorbeeld met de Babor hydrofiele olie (Hy-öl) en de Babor phytoactive combination Deze Babor producten zijn speciaal voor de gemende of vette huid ontwikkeld .

Ook is het goed om een vette huid 2 keer in de week goed te scrubben. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Babor Mild Peeling. Masseer de peeling goed op de huid vooral de vettere gedeeltes en de plaatsen waar je vaar zwarte puntjes (verstopte poriën) hebt. Gebruik na de reiniging een goede crème die geschikt is voor een vette huid, zoals die van de Essential Care, de Babor Moisturizing Crème voor de jongere (tot ongeveer de 30 jaar) vette /gemengde huid of producten uit de Babor Skinovage perfect Combination serie.

Gebruik bij een vette huid de Mattifying foundation of de Mineral powder foundation. Zo zal je huid er beter en stralender uit zien!

In onze Babor Beauty Spa Dongen webshop vind je de verschillende Babor producten deze zijn zeer snel leverbaar!

Twijfel je over wat voor huidtype je hebt? Dan kan het handig zijn om een keer een afspraak te maken bij ons in de beautysalon, zodat we je huid bekijken. Zo kunnen wij samen kijken wat voor huidtype jij hebt en hoe je die het beste kunt verzorgen.

 

Bel 0162 - 322 770

0162 - 322 770

Afspraak maken

Dame onder behandeling

U kunt snel en gemakkelijk uw eigen afspraak inplannen in onze online agenda.