Ben je toe aan een facelift?

benjetoeaaneenfaceliftDoe je er ook alles aan om mooi oud te worden?

Wil je er alles aan doen om mooi oud te worden? Wacht dan niet tot je de eerste rimpels al hebt. Dan ben je vaak al aan de late kant. Rimpels kun je namelijk beter voorkomen dan genezen. Heb je eenmaal een rimpel dan krijg je die zonder botox of fillers heel moeilijk weg. Het is niet te voorspellen wanneer je rimpels krijgt, de één krijgt ze wat eerder dan de ander, heb je een vettere huid dan zal je wat later rimpels krijgen dan wanneer je een droge huid hebt. Maar met een goede verzorging stel je rimpels langer uit.

Verzorg je je huid zo als het hoort?

Wanneer je je huid altijd op de juiste manier verzorgt en je huid de nodige voedingstoffen geeft blijft je huid er langer jong en stralend uitzien. Met de juiste behandeling stel je huidveroudering zo lang mogelijk uit. Voor de stevigheid van je huid is het belangrijk de huidcellen actief te houden zodat zij in staat zijn elastine & collageen aan te maken. Met bv. de microneedling behandeling stimuleer je de huid om zelf collageen en elastine aan te maken, dit in combinatie met de juiste werkstoffen geeft een echte verjongingskuur.
Daarnaast kunnen wij een huidanalyse maken zodat je een juist beeld krijgt van wat je huid op dat moment nodig heeft aan werkstoffen. We bekijken dan samen welke producten voor je huid op dat moment geschikt zijn. Hierdoor kunt u een facelift zo lang mogelijk uitstellen.

Ben je dan toch toe aan een facelift, ook dan is thuis verzorging

erg belangrijk!

biogen cellular

Wanneer je huid voor de facelift in goede conditie is dan zal deze beter genezen. Ook zal het resultaat van de facelift langer zicht

baar zijn als je je huid na de facelift goed verzorgd.
De producten uit de Doctor Babor Biogen Cellular serie zijn speciaal gericht op het voorbereiden en herstellen van je huid voor en na je facelift.
De Doctor Babor Biogen Cellular producten zijn ook zeer geschikt voor het behandelen van je huid met brandwonden.

Wil je meer weten over hoe je jou huid het beste kan verzorgen tegen veroudering of na een facelift, neem dat gerust contact met ons op. Wij verheugen ons erop om u zo goed mogelijk te helpen.

Bel 0162 - 322 770

0162 - 322 770

Afspraak maken

Dame onder behandeling

U kunt snel en gemakkelijk uw eigen afspraak inplannen in onze online agenda.