De aanpak voor een zichtbare huidverbetering. Microneedling

microneedlin

Huidverjonging! Minder rimpels! Minder littekens met Microneedling!

Microneedling is een vrij nieuwe techniek waarbij zeer fijne naaldjes de huid net genoeg "verwonden" waardoor het natuurlijke herstel mechanisme van de huid gaat werken. Door het zacht perforeren van de huid veroorzaak je een massale migratie van fibroblasten en stimuleer je enorm de aanmaak van colageen en elastine weefsel.
De rimpels in het gezicht worden minder omdat de huid zelf tot collageen en elastine vorming wordt aangezet. Het resultaat is hierdoor langdurig en heel natuurlijke huidverjonging.

Wil je je huid verbeteren en verstevigen?

Microneedling verbeterd verouderde en beschadigde huid en lift de huid op een natuurlijke manier.
Om het resultaat van de Microneedling behandeling te optimaliseren brengen we tijdens het de behandeling een werkstof hyaluronzuur* in de huid. Hyaluronzuur is een anti-aging product. De ouder wordende huid produceert minder hyaluronzuur waardoor de huid droger en minder elastisch wordt gevolg: rimpels. Door de toevoeging van extra hyaluronzuur tijdens de Microneedling behandeling wordt de vochtbalans van de huid op peil gebracht waardoor je een direct resultaat bereikt je huid straalt en rimpels verminderen.
*Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof

Wil je je huid liften en verbeteren?

Microneedling verbeterd de totale huidtextuur, rimpels, grove poriën, pimentvlekken, littekens en je uitstraling op een natuurlijke manier.
Ook na de Microneedling behandeling zal je huid de actieve werkstoffen uit de huidverzorgingsproducten beter opnemen.

Wil je meer info over deze specifieke behandeling dan ben je van harte welkom.

Boek direct online een behandeling.

 

 

 

Bel 0162 - 322 770

0162 - 322 770

Afspraak maken

Dame onder behandeling

U kunt snel en gemakkelijk uw eigen afspraak inplannen in onze online agenda.