Wat is een gezichtsbehandeling bij een schoonheidsspecialiste

Nog nooit bij de schoonheidsspecialiste geweest?

Als je nog nooit naar de schoonheidsspecialiste bent geweest kan ik me voor stellen dat je je afvraagt wat nou een gezichtsbehandeling inhoud. Sommige mensen vinden het ook best spannend om voor de eerste keer naar de schoonheidsspecialiste te gaan.

  • Wat voor iemand is het die de behandeling doet,ze gaan toch aan je zitten,
  • wat gaat er allemaal met u gebeuren,
  • wat moet u allemaal uit doen?

Enz enz. Dus dacht ik laat ik daar maar eens over gaan schrijven.

Gewoon,vertellen wat wij allemaal doen tijdens een gezichtsbehandeling.

Als je voor de eerste keer bij ons in de salon komt, gaan we wat vragen stellen, over wie je bent wat voor werk je doet, producten die je gebruikt, ziektes of medicijnen gebruikt die voor ons belangrijk kunnen zijn denk b.v aan een chemokuur . 

Natuurlijk willen we ook graag weten wat je van ons verwacht, kom je om je huid te verbeteren of voor de ontspanning.
Zo proberen we een beeld te krijgen
van de “huid” die we gaan verzorgen, wat voor producten kunnen we gaan gebruiken,

  • gaan we voor kalmeren van de huid,
  • willen we anti-aging
  • huidverbetering
  • of gaan we juist goed reinigen.

Voordat we aan de behandeling kunnen beginnen vragen we of je je  shirt en schoenen uit wil doen, dus wel even schone sokken aan doen ;-). Je gaat het niet koud krijgen want je wordt heerlijk ingepakt in een lekkere warme deken en we hebben ook nog lekkere stoelverwarming.

We beginnen dan met een uitgebreide reiniging,gezichtsbehandelingbabor-dongen

Hals en decolleté worden ook meegenomen (vandaar dat het shirt uit moet). Daarna krijg je een doorbloedingsmasker, dit masker gaat prikkelen en als de huid in goede conditie is wordt deze zo rood als een tomaat, zo niet kunnen we hieraan zien waar we de huid nog mee kunnen verbeteren. Afhankelijk van het huidtype gaan we na het doorbloedingsmasker de huid scrubben of gebruiken we een enzympeeling, om de verhoornde laag wat te verdunnen zodat ze de werkstoffen beter opgenomen worden. Nu de huid goed voorbehandeld is kunnen we mee-eters of gerstekorrels makkelijk verwijderen. Wenkbrauwen kunnen in model gebracht worden door te epileren en evt haartjes in het gezicht  zullen we op verzoek verwijderen,  een enkel haartje met de pincet, zijn het er meer dan met behulp van sugar.

Daarna wordt het allemaal nog beter, nu gaat de ontspanning pas echt beginnen.

Om de huid te voeden gebruiken we 2 ampullen met werkstoffen, aangepast aan de huidconditie. Daarna gaan we een heerlijke ontspannende hoofdhuid, gezicht, nek en decolleté massage geven. Extra lekker wordt het als de stoelverwarming heerlijk uw rug verwarmd.

Tijdens de speciale Babor massage gebruiken wij een nachtcrème aangepast aan de huid, deze crème kan dan ook gewoon blijven zitten, hierover heen krijg je  een masker. Het masker kan een crème, collageen, alge of zelf een gips masker zijn, afhankelijk van je huid conditie. Ondertussen dat je lekker ligt te  ontspannen en het masker zijn werk doet, zorgen wij voor een heerlijk kopje koffie of thee. Daarna halen we het masker er weer af en krijg je een dag of een nacht crème. Is het overdag  dan geef ik je, als je dat wilt nog een lichte make-up. Tijdens de behandeling kan het wel eens gebeuren dat de haren wat vet worden van de crème of het masker.

En dan zit de gezichtsbehandeling er (helaas) weer op,

De stoel gaat weer omhoog, nog even wat drinken en als je wil een verzorgingsadvies. Natuurlijk worden gezichtsbehandelingen niet alleen aan vrouwen gegeven, er komen gelukkig ook steeds meer mannen naar de salon waar we dan ook speciale verzorgingsproducten Babor Men voor hebben.

Ik heb geprobeerd een beeld te geven van hoe er een gezichtsbehandeling uit ziet mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik dat graag je kunt altijd even bellen of mailen.

Wanneer kom je ontspannen?

 
Ik wens u allemaal een "mooie" dag.
 
Annie Jansen 
 

 

Bel 0162 - 322 770

0162 - 322 770

Afspraak maken

Dame onder behandeling

U kunt snel en gemakkelijk uw eigen afspraak inplannen in onze online agenda.