Luxe

5989 Schoonheidssalon Babor Beauty Spa Dongen

Geniet van een zeer uitgebreide en luxe gezichtsbehandeling voor je huid.

Wat maakt deze gezichtsbehandelingen Luxe behandelingen?
Nou eigenlijk doen we bij elke gezichtsbehandeling ongeveer hetzelfde, we geven deze luxe gezichtsbehandeling met net zoveel liefde en aandacht als een verzorgende gezichtsbehandeling. Daar zit geen verschil in.
Maar we gebruiken luxere producten, we gebruiken producten met veel meer en andere werkstoffen ook is de massage of masker is net even anders, bij de SEACREATION gebruiken we warme en koele stenen.

Tijdens deze luxe gezichtsbehandeling wordt je huid zorgvuldig gereinigd. Vervolgens wordt je huid door middel van een uniek doorbloedingsmasker geanalyseerd. Dit masker stimuleert de doorbloeding van uw huid. Daarna volgt er een uitgebreide peeling. Hierna worden er onzuiverheden verwijderd en als je wil ook je wenkbrauwen geëpileerd. je krijgt een zeer effectief masker. Onder het masker krijgt je een ampul of een serum met de hoogste concentratie aan werkstoffen. Ook je ogen krijgen extra aandacht. Een massage van hoofdhuid, gezicht, nek en schouders zal er voor zorgen dat je helemaal ontspant. De behandeling wordt afgesloten met een aangepaste dag of nacht creme en evt. een dag make-up

Bel 0162 - 322 770

0162 - 322 770

Afspraak maken

Dame onder behandeling

U kunt snel en gemakkelijk uw eigen afspraak inplannen in onze online agenda.